Kezdeményezést segítünk

Két civil kezdeményezést segítünk kerületi irodánkban és ismeretségi körünkben: egyik kerületi kötődésű, a másik örök emberi érték.

Ha teheted, gyere el kerületi irodánkba és írd alá az aláírásgyűjtő íveket munkanapokon 12-17 óra között a Kárpát utca 16. fszt. 10-ben, bejárat a Pozsonyi útról a Gogol utca kereszteződésénél.

KÉRJÜK A DAGÁLY FÜRDŐ MIELŐBBI MEGNYITÁSÁT!

A Dagály Fürdő üzemeltetése (az abban egyedüliként, több évtizedes tapasztalattal bíró cégnél) a BGYH Zrt-nél lenne a legmegfelelőbb kezekben. Garanciát jelentve nem csak a megmaradt fürdő fennmaradására, de a „lakosságbarát” üzemeltetésre és az OEP által támogatott gyógyszolgáltatások újbóli beindítására is. Ez ügyben aláírásgyűjtést szervezünk, majd kérelmet nyújtunk be a fürdő jelenlegi gazdájához, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-hez.

BÖRTÖNT AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK!

Ezer támogató aláírás szükséges 2018. áprilisáig. A kérés: „Kapjon tényleges szabadságvesztést az, aki gerinces állatot megkínoz, elpusztít, és ilyen esetekben a büntetési tétel alsó határa 1 év legyen, valamint kerüljön bevezetésre a szabadságvesztés főbüntetés mellett azon mellékbüntetés, mely alkalmas arra, hogy 5 évre eltiltsa az elkövetőt az állattartástól.

Mahatma Gandhi

DK Angyalföld iroda
DK Angyalföld iroda