Köszönet

Hihetetlen egy hét áll a fővárosi DK-sok mögött: Kálmán Olga előválasztáson történő megmérettetésével hatalmas munkát tettünk le az asztalra. Tematizáltuk a közvéleményt, érdemi budapesti témákat hoztunk elő, megszólalásokra bírtuk Tarlós Istvánt.

Tarlós István szakmai hozzáértését talán most már egyre többen fogják kérdezni: Eddig miért nem beszéltünk erről, Ja, mert mindegy, hogy van vagy nincs, mert Orbán házi konyhájában jól megfőzik a fővárosiakat: ld. metró. Ő hagyta, hogy szétszarják a fővárosi közmű cégeket, megszüntessék a kötelező kémény seprést! Ő hagyta, hogy a Fidesz-KDNP oligarchák szétlopják az állami és EU-s fővárosi építkezéseket, fejlesztéseket!

Bizonyára szakmai tudás kellett a fővárosi szakképző helyek összevonásához, a kórházak rohasztásához, a közlekedés káoszosításához!

AZ elmúlt napokban bemutattunk egy nagyszerű személyiséget, város szerte aktivitásra bírtuk a szavazópolgárokat.

A mi kerületünkben, a Lehel téren felállított sátorban nap 10 órán keresztül teljesítettek szolgálatot elnökségi tagjaink, aktív barátaink: végezték az adatlapok kitöltését és a szavazás lebonyolítását. Kerületi irodánk laptopját felajánlottuk erre a munkára, a DK kitelepülő pultja folyamatosan állt.

Tűző napon, esőben tették a dolgukat tagjaink, köszönet ezért Ránki Lantos Júliának és Nagy Lajosnak, akik megszervezték a munkát és koordinálták a csapatot, folyamatos jelenlétükkel őrizték az előválasztás menetének tisztaságát.

Köszönjük segítségüket és támogatásukat!

Előválasztási pillanatkép

Előválasztási pillanatkép

Előválasztási pillanatkép

Előválasztási pillanatkép

Előválasztási pillanatkép