XIII. kerületi estek – Dr. Kiss László

A Demokratikus Koalíció XIII. kerületi szervezete szeretettel meghívja Önt a „XIII. kerületi ESTEK” beszélgetéssel egybekötött előadás sorozatának programjára. Tartson Velünk!

Vendégünk:

DR. KISS LÁSZLÓ
polgármester Óbuda

Cím: Mi történik Óbudán? Hogy áll a kerület az első demokratikus vezetésű év után? Mit jelent DK-s csapatban focizni? – valamint Kiss László, mint ember bemutatása

Időpont: 2020. szeptember 14. (hétfő) 17.30 órától

Helyszín: Gyradiko Estia – Görög Étterem (XIII. Victor Hugo u. 35.) 

A Demokratikus Koalíció XIII. kerületi szervezete

XIII. kerületi ESTEK

címmel beszélgetéssel egybekötött előadás sorozatot indít.

A program célja, hogy neves politikusok, ismert személyiségek, kutatók, országgyűlési képviselők, DK tisztségviselők, polgármesterek, önkormányzati képviselők, Európai parlamenti képviselők segítségével tematikus programok keretében ismerkedjenek meg az érdeklődők a DK rövidebb- és hosszabb távú elképzeléseivel, a DK programját magáénak vallók életútjával, tanulságos élethelyzetével.

A DK szimpatizánsi, vagy tagi soraiba belépni szándékozó résztvevők, személyesen is megismerkedhetnek a televízió képernyőjéről ismert, az újságok hasábjain publikáló szakemberek elképzeléseit a múltról, jelenről és a jövőről. Jó alkalom lehet ez a régi és új párttagok, valamint szimpatizánsaink ismerkedésére.

Az összesen maximum kétórás időtartamra tervezett programokat kérdések, az arra adott válaszok teszik izgalmassá.

A programsorozat nyitott, az aktív hallgatóság javaslatot tehet a későbbiekben meghívandó előadók személyére is.