Dobrev Klára bemutatja Keszthelyi Dorottyát

Tisztelt Honfitársam, kedves Barátom!

Bizonyára Ön is tudja, hogy az ellenzéki pártok történelmi lépésre szánták el magukat: úgy döntöttünk, hogy 2022-ben együtt, egy közös listán, egy közös miniszterelnök-jelölttel, és mindenütt közös országgyűlési képviselőjelöltekkel indulunk a Fidesz ellen az országgyűlési választáson.

Arról is megállapodtunk, hogy a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt és az országgyűlési képviselőjelöltek személyéről egy előválasztás keretében maguk az ellenzéki polgárok fognak dönteni. A DK a legnagyobb ellenzéki pártként természetesen az ország minden szegletében rendelkezik alkalmas jelölttel, így felkészülten várjuk az előválasztást.

Bemutatom Önnek Keszthelyi Dorottyát, a Demokratikus Koalíció jelöltjét az ellenzéki előválasztáson Budapest 7. számú választókerületében, az Ön körzetében.

Ha kíváncsi arra, hogy mit tesz a mindennapokban a körzetért, kérem kövesse a Facebook-oldalát az alábbi linken:

Dorka odaadó feleség és családanya, lelkes kutyabarát, aki igazi harcos demokrataként, a XIII. kerületi önkormányzat képviselőjeként küzd az európai Magyarországért. Az Ön körzetének lakójaként nap mint nap szembesül az itt élők problémáival.

Ha szeretne segíteni neki az előválasztási kampányban, kérem jelentkezzen aktivistának az alábbi linken:

Mivel Dorottyát személyesen is ismerem, biztosan tudom, hogy ő a legalkalmasabb ember a feladatra, aki tisztességgel és kemény munkával fogja meghálálni a bizalmát. Az Ön körzetében az ő győzelme a kulcs ahhoz, hogy 2022 után egy élhető, demokratikus, szabad és európai magyar köztársaságban élhessünk.

Arra kérem, hogy vegyen részt az ellenzéki előválasztáson és szavazzon Keszthelyi Dorottyára, a Demokratikus Koalíció jelöltjére! Ahogy eldőlt, hogy mikor és hol lesz az előválasztás az Ön körzetében, természetesen azonnal tájékoztatni fogom a részletekről.

Számítok Önre!

Üdvözlettel,